Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008

Πλάκα κάνεις! Υπάρχει καλύτερη Ελλάδα;

Μου 'ρθε και κάρφωσα μια σημαία στα σκουπίδια. Δεν είναι πια αυτή κατάσταση! Όλο το Ηράκλειο βρωμάει. Δεν μπορείς να πάρεις ούτε ένα μόριο καθαρής ανάσας. Όλοι οι δρόμοι είναι μια απέραντη χωματερή και εσύ περπατάς χοροπηδώντας μήπως και αποφύγεις την μπανανόφλουδα, κρατώντας την αναπνοή σου και έχοντας συγχρόνως το χέρι στην μύτη και το στόμα μπας και αποκλείσεις την είσοδο της μπόχας στους πνεύμονές σου. Και αφού έχεις καταφέρει να φέρεις εις πέρας την φιγούρα τσαφ! κλείνει και το ρεύμα! Το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει.. Τώρα πρέπει να το κάνεις όλο αυτό ΚΑΙ χωρίς να βλέπεις πέρα από τη μύτη σου. Την κλειστή απ' το χέρι.
Επόμενο level: Ναι, ναι, κυρίες και κύριοι φυσάει ούριος άνεμος! Τι ούριος.. Μποχασκονοσκουπιδούριος άνεμος. Τώρα πρέπει να κλείσεις και τα μάτια. Τα πράγματα δυσκολεύουν..
Θα τα καταφέρεις να φτάσεις μέχρι το τέρμα;

Α ρε Ελλάς το μεγαλείο σου! Μια απέραντη χωματερή με όλα τα γουρούνια μαζεμένα στην βουλή.. (χα, έκανα και ρίμα!).
Πότε επιτέλους σ' αυτή τη χώρα θα είναι ευχαριστημένοι οι πολίτες της για να μην φτάνουμε σε τέτοια ακραία σημεία; Πότε;
Το ρωτάω και γελάω.. Μήπως ξέρω ήδη την απάντηση; Μήπως είναι ίδια με την ερώτηση απλά αυτή τη φορά με τον τόνο στην λήγουσα; Μήπως;

Υ.Γ. Ευχαριστώ τους φίλους Μάνο και Μιχάλη για την ιδέα της φωτοσοπιασμένης φωτό.

3 σχόλια:

Κώστας είπε...

Ελα έλα σταμάτησαν οι απεργίες. Από αύριο το Ηράκλειο θα λάμπει απο καθαριότητα.
Οι δρόμοι θα μυρίζουν χλωρίνη και όλα θα είναι πιο όμορφα....

Καλησπέρα manikaki

manikaki είπε...

Κώστα darling, θα βγω αύριο έξω στους δρόμους και θα σου πω περί χλωρινών τι παίζει.. Δεν είναι ότι δεν εμπιστεύομαι το δήμο του δημοκρατικού κατά τα άλλα Ηρακλείου, αλλά να, θα προλάβουν;; Πρέπει να κάνουν όχι υπερωρίες αλλά σουπερωρίες για να βγω έξω αύριο και να συναντήσω την καλύτερη Ελλάδα (α ρε όνειρα που κάνω η νεαρά!)

Τα φιλιά μου!

patimeni_tsixla είπε...

Το Ηράκλειο ενδεχομένως καθάρισε, το ρεύμα ενδεχομένως ξαναγύρισε, τα λεωφορεία ξαναπιάσανε δουλειά... και το ασφαλιστικό καθόλου ενδεχομένως περνάει κάτω από τη μύτη μας για να βρομίσει κάτι παραπάνω από τις πόλεις μας:την ίδια τη ζωή μας.
Και αναρωτιέμαι: όταν στο μέλλον θα φτάσει στα ρουθουνάκια μας η μπόχα του τι θα έχουμε να πούμε; "Σόρυ δεν το είχα πάρει χαμπάρι"; Μάλλον θα φταίει που μυρίζαν τα σκουπίδια...

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑ!!!

ps: Δεν είμαι καμιά παλιά κομμουνίστρια με θητεία στα τσιτάτα τησ Παπαρήγα αλλά ρε παιδιά, αν από τις κινητοποιήσεις δεν πιεστεί κανένας τότε ποιό λόγο θα χουνε να τους ακουσουνε?

ps2: Ξαδερφούλα μου, με γεια το blog, πολύ μου αρέσει!! τα φιλιά μου και τις ευχές μου για άπειρα όμορφα posts!